Islandske heste til salg:

Køb din islænder her 🙂

 

 

 

Nýpa fra Lipo, 7 års hoppe 

Nýpa er en sød og stor hoppe med meget store og rummelige bevægelser. Hun har nemt ved at skille gangarterne ad og har middel vilje, hun er meget veluddannet og har styr på sin grunddressur. Nýpa har deltaget til en del stævner og har altid placeret sig i toppen, hun er altid cool at have med. Hun er sød både alene og sammen med andre heste, dette gælder både når hun rides påbane og på tur. Hun vil derfor også godt kunne egne sig til en junior rytter. Hun er som sagt sød på tur og er ikke bange for noget, heller ikke biler og cykler. Så står du og mangler en stor lækker hoppe som altid giver en god tur, og som er sjov at arbejde med, er Nýpa hesten for dig. Nypas mor har vundet både sølv og bronze til dm med junior. Hun er passet med smed og vaccination

Video: https://youtu.be/xHPK75MZ6es 

 

Id nr.: DK2015200353

147 i stang

4,5 gænger 

Mor: Hreinsun frá Ködukinn

Far: Greifi frá Àrbæjarhjáleigu

 Pris: 89.000kr. 

Myrkur fra Lipo, 5 års sød og stor vallak 

Myrkur er en sød og nem 5 års vallak. Han har nemt ved alle 4 gangart og skiller dem godt ad. Han har store rummelige bevægelser, som klart har potentiale til at udvikle sig mere, når han bliver lidt stærkere. Hans gangarter er meget behagelige at side på, hvor især galoppen skal fremhæves, som er en rigtig gyngeheste-galop. Han er oplagt til rytteren der gerne vil ride både skovtur og stævne. Han er meget cool af sin alder og er rigtig god at have med på tur, hvor han ikke er bange for biler og cykler. De større køretøjer har han kun mødt meget få af, men han er typen der kun skal se tingene en eller to gange og så er han helt cool, han har ALDRIG opført sig dumt eller løbet, han er generelt bare en utrolig sød hest. Han vil sagtens kune blive en junior hest med hans søde og tålmodige sind. Han har middel vilje, og gør det som rytteren beder ham om. Myrkur kommer altid hen på folden, og er sød og kærlig i alt omgang. Han blev tilredet sidste sommer, hvor efter han fik en pause. Derefter er han startet op igen i efteråret og redet siden da ca. 4-5 gange om ugen. Han har ingen sygdomshistorie og er passet med smed, vaccination og ormekur. Han går i en stor vallakflok hvor han er nem at have.

Video: https://youtu.be/M9gAIBjPDjs

 

Id nr.: DK2017100217

147 i stang 

4,5 gænger 

Mor: Ljósbrá frá Arnarstödum 

Far: Greifi frá Àrbæjarhjáleigu

Pris: 80.000 kr. 

 

Eyjadís fra Lipo, hoppeføl med lovende fremtid 

Eyjadís er et fint hoppeføl fra i år. Hun viser tölt på marken, og er sød og snaksaglig. Hun har prøvet at have grime på flere gange og øvet at blive trukket med, hvilket også afspejler hendes fine sind. Både mor, far og flere af hendes søskende kan ses her på stedet. Hendes helsøster Geira fra Lipo ridder vi selv stævner på, hun går i klasserne t.3 og 4.2 hvor hun klarer sig rigtig fint. Alle søskende er store, flotte afkom med rummelige og bløde bevægelser hvor der også vises et godt løft.

F: Greifi frá Àrbæjarhjáleigu  

M: Ljósbrá frá Arnarstöðum

Pris : 30.000 kr.