Tilridning:

Vi tilbyder gerne at tilride din hest, og vores mangeårige erfaring er her en stor fordel når det drejer sig om at læse hesten rigtig. Derved undgår man at hesten får dårlige oplevelser, der kan præge den som ridehest. I opstartsfasen forgår arbejdet med hesten i runddel, hvor tilvænningen til saddel og rytter forgår bedst. Senere når hesten føler sig tryg ved rytteren forsætter arbejdet på ridebanen og i naturen, hvor det drejer sig om at få lært hesten betydningen af de forskellige hjælpere til gangarterne. Som afslutning på tilridningen tilbydes rytteren undervisning på hesten, for at få et ordentlig udgangspunkt at arbejde videre med.

HUSK: Få tjekket tænderne på den unge hest SENEST EN MÅNED inden tilridning, så eventuelle tandproblemer ikke får betydning for ridningen.

Træning:

I træningen af din hest lægger vi vægt på at få gennemarbejdet grundridningen, da det oftest er her løsningerne skal findes til eventuelle problemer i gangarterne. Omfanget af træningen tilpasses den enkelte hest, så den ikke kører træt i arbejdet. For at få det bedste ud af træningsforløbet tilbydes rytteren løbende undervisning på hesten.

Opstaldning under Tilridning/træning:

Hesten vil komme til at stå på seperat jordfold/boks.

Hesten fodres med wraphø/hø og fuldfoder.

Tilridning/trænings pris pr. uge 1.250,- kr. inklusiv moms

Hestene er opstaldet på eget ansvar.